Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία Diaviou Vision πρωτοπορεί στις νέες τεχνολογίες τρισδιάστατης απεικόνισης, συνδυάζοντας ομάδα διαφορετικών επαγγελματιών που μπορεί να δώσει τρισδιάστατο ψηφιακό σχήμα στο «όραμά» σας: είτε πρόκειται για ένα κτίριο, είτε πρόκειται για μια κατοικία, είτε ακόμη και για ένα οποιοδήποτε αντικείμενο που μπορεί να έχετε «οραματιστεί» και να θέλετε να κατασκευάσετε.

Πάνω από 15 ειδικότητες ταλαντούχων, έμπειρων και με υψηλή κατάρτιση επαγγελματιών
12 χρόνια εμπειρίας στην τρισδιάστατη σχεδίαση κτιρίων, κατοικιών και προϊόντων
Εκατοντάδες επιτυχημένα έργα κάθε τύπου και μεγέθους για παραγγελίες από όλο τον κόσμο

Add Video or Photo here

Δημιουργούμε τρισδιάστατα ψηφιακά κτίρια, κατοικίες και προϊόντα

Συνδυάζουμε τις γνώσεις, την εμπειρία και τα ταλέντα διαφορετικών επαγγελματιών, από παρεμφερή πεδία, ώστε να παράγουμε εντυπωσιακά ρεαλιστικές ψηφιακές εικόνες & βίντεο για κτίρια, κατοικίες και προϊόντα, ανεξαρτήτως της πολυπλοκότητας τους.

  • Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κατασκευαστές, κτηματομεσίτες, επιχειρηματίες, αλλά και σε κάθε άτομο ή οργανισμό που επιθυμεί να υλοποιήσει μία ιδέα με τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση.
  • Για την ανάπτυξη ενός τρισδιάστατου σχεδιασμού χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες και πρωτοποριακά εργαλεία σχεδίασης και απεικόνισης, εφαρμόζοντας βέλτιστες τεχνικές.
  • Για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό ρεαλιστικό αποτέλεσμα διαθέτουμε δημιουργικότητα, φαντασία, υπομονή, επιμονή, επιδιώκοντας την τελειότητα για κάθε έργο.
  • Αφιερώνουμε χρόνο για εποικοδομητική συνεργασία και καλή επικοινωνία, χτίζοντας μακροχρόνιες συνεργασίες.
  • Στόχος μας είναι μέσα από την ομαδική δουλειά να εμπνεόμαστε και να αλληλεπιδρούμε παραγωγικά για ένα αποτέλεσμα που θα καταπλήσσει.

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Δίνουμε μεγάλη σημασία στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, ώστε να σας βοηθήσουμε να μπορέσετε να αποτυπώσετε στο έπακρο την ιδέα ή το σχέδιό σας. Διαθέτουμε χρόνο, προσαρμόζοντας το «σχήμα» των υπηρεσιών μας στις εταιρικές ή ατομικές ανάγκες καθενός ενδιαφερόμενου.
  • Για εμάς κάθε έργο είναι μια πρόκληση, γι’ αυτό φροντίζουμε οι υπηρεσίες μας να είναι πρωτοποριακές και ξεχωριστές. Ταυτόχρονα όμως θέλουμε και όλη η συνεργασία μας με τον πελάτη να είναι μία ξεχωριστή εμπειρία, ευχάριστη, δημιουργική και εποικοδομητική.
  • Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια, στην ακρίβεια και την αισθητική, ανεξαρτήτως μεγέθους. Κάθε έργο (είτε αφορά μικρή είτε μεγάλη κλίμακα, είτε εξωτερικούς είτε εσωτερικούς χώρους, είτε βιομηχανικό σχεδιασμό είτε κατοικίες) έχει πάντα τη μέγιστη προσοχή και προσήλωσή μας.
  • Αναλογιζόμαστε κάθε έργο στο περιβάλλον του, συνυπολογίζοντας κάθε παράμετρό του, όπως την τοποθέτηση, το σχήμα, το υλικό του, ακόμη και τον φωτισμό του για να πετύχουμε την ανάδειξη των ποιοτήτων και την ιδανική ένταξη του στο χώρο.
  • Με σεβασμό και υπευθυνότητα, καταφέρνουμε να ανταποκριθούμε ακόμη και στις πιο υψηλές απαιτήσεις, ώστε να αναδείξουμε και να προωθήσουμε το όραμά σας.
Add Video or Photo here

Πώς δουλεύουμε και συνεργαζόμαστε

 

Το Πλάνο μας

Αναπτύσσουμε εξατομικευμένο πλάνο εργασίας, βάσει των απαιτήσεων και των στόχων σας. Σε κάθε φάση εκπόνησης του έργου, αναπροσαρμόζουμε τις εργασίες και τους χρόνους μας προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η παράδοση ενός έργου που θα ανταποκρίνεται στο όραμά σας.

Επένδυση σε σχέσεις εμπιστοσύνης

Είναι σημαντικό για εμάς να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Μια σωστή συνεργασία είναι πάντα αμοιβαία επωφελής και εποικοδομητική, ανοίγοντας δυνατότητες για περαιτέρω εξέλιξη.

Διαρκής εξέλιξη

Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ σε όσα έχουμε ήδη πετύχει. Κάθε έργο, κάθε σχέδιο, κάθε απεικόνιση, είναι για εμάς μία νέα πρόκληση. Μέσα από συνεχή αυτοβελτίωση και αυτοεξέλιξη, στόχος μας στη Diaviou Vision είναι πάντα να πρωτοπορούμε, εισάγοντας νέες τεχνικές και εξελίσσοντας τη δημιουργικότητά μας.